Sucursale

Distribuție Energie Electrică Romania asigură acoperirea în teritoriu prin sucursale specializate.

Distribuție Energie Electrică Romania

Cele optsprezece sucursale deservesc tot atâtea județe din arealul de acoperire al DEER: Cluj, Bihor, Satu Mare, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Sălaj, Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu, Prahova, Buzău, Galați, Brăila, Dâmbovița și Vrancea. Planurile de modernizare și eficientizare a infrastructurii de distribuție energie electrică sunt implementate și monitorizate local prin fiecare sucursală.

Misiunea noastră principală constă în asigurarea unei distribuții eficiente și fiabile a energiei electrice către consumatori, respectând cele mai înalte standarde de calitate.

DESCOPERĂ SUCURSALELE NOASTRE
Sursa ta de Energie pentru un Viitor Luminos!

Permanența și accesibilitatea sunt alte două elemente esențiale în strategia companiei. Distribuție Energie Electrică Romania S.A. se asigură că serviciile sale sunt disponibile în mod continuu, iar accesul la energie electrică este ușor și rapid pentru toți consumatorii săi.

Sucursala Alba (1)

Sucursala Alba

Sucursala din județul Alba a Distribuție Energie Electrică Romania reprezintă o entitate dedicată distribuției de energie electrică în această regiune. Cu un accent deosebit pe calitate, siguranță și eficiență, sucursala se străduiește să asigure comunităților din județul Alba acces la electricitate în condiții optime.

Sucursala Braila

Sucursala Brăila

Sucursala din județul Brăila a Distribuție Energie Electrică Romania este o entitate dedicată distribuției eficiente și sigure a energiei electrice în această regiune. Cu accent pe calitatea serviciilor, siguranță și sustenabilitate, sucursala își propune să asigure comunităților din județul Brăila acces la energie electrică în condiții optime.

Sucursala Bistrita

Sucursala Bistrița-Năsăud

Sucursala din județul Bistrița-Năsăud a Distribuție Energie Electrică Romania reprezintă o entitate dedicată distribuției eficiente și sigure a energiei electrice în această regiune. Cu un accent deosebit pe calitatea serviciilor, siguranță și sustenabilitate, sucursala își propune să ofere comunităților locale acces la energie electrică în condiții optime.

Sucursala Brasov

Sucursala Brașov

Sucursala din județul Brașov a Distribuție Energie Electrică Romania reprezintă o entitate dedicată distribuției eficiente și sigure a energiei electrice în această regiune. Cu un accent deosebit pe calitatea serviciilor, siguranță și sustenabilitate, sucursala își propune să asigure comunităților din județul Brașov acces la energie electrică în condiții optime.

Sucursala oradea

Sucursala Bihor

Sucursala din județul Bihor a Distribuție Energie Electrică Romania se dedică distribuției eficiente și sigure a energiei electrice în regiune. Prin focalizare pe calitatea serviciilor, siguranță și contribuția la dezvoltarea sustenabilă, sucursala sprijină comunitățile locale în asigurarea unui acces constant și fiabil la energie electrică.

Sucursala Buzau

Sucursala Buzău

Sucursala din județul Buzău a Distribuție Energie Electrică Romania distribuie energie electrică în mod eficient și sigur pentru comunitățile locale. Prioritățile includ calitatea serviciilor, siguranța și contribuția la dezvoltarea durabilă a regiunii.

Sucursala Cluj Napoca

Sucursala Cluj

Sucursala din județul Cluj a Distribuție Energie Electrică Romania reprezintă o entitate dedicată distribuției eficiente și sigure a energiei electrice în această regiune. Cu un accent deosebit pe calitatea serviciilor, siguranță și sustenabilitate, sucursala își propune să asigure comunităților din județul Cluj acces la energie electrică în condiții optime.

Sucursala Sfantul Gheorghe

Sucursala Covasna

Sucursala din județul Covasna a Distribuție Energie Electrică Romania oferă distribuție eficientă și sigură a energiei electrice, contribuind la necesitățile energetice ale comunităților locale. Prioritățile includ calitatea serviciilor și angajamentul față de dezvoltarea durabilă.

Sucursala Targoviste

Sucursala Dâmbovița

Sucursala din județul Dâmbovița a Distribuție Energie Electrică Romania oferă distribuție eficientă și sigură a energiei electrice, contribuind la necesitățile energetice ale comunităților locale. Prioritățile includ calitatea serviciilor și angajamentul față de dezvoltarea durabilă.

Sucursala Galati

Sucursala Galați

Sucursala Distribuție Energie Electrică Romania din județul Galați se dedică distribuției eficiente și sigure a energiei electrice în regiune. Prin focalizare pe calitatea serviciilor, siguranță și contribuția la dezvoltarea sustenabilă, sucursala sprijină comunitățile locale în satisfacerea nevoilor lor energetice.

Sucursala Miercurea Ciuc

Sucursala Harghita

Sucursala Distribuție Energie Electrică Romania din județul Harghita se dedică distribuției eficiente și sigure a energiei electrice în această regiune. Cu accent pe calitatea serviciilor, siguranță și contribuție la dezvoltarea sustenabilă, sucursala sprijină comunitățile locale în asigurarea unui acces constant și fiabil la energie electrică.

Sucursala Mures

Sucursala Mureș

Sucursala din județul Mureș a Distribuție Energie Electrică Romania se dedică distribuției eficiente și sigure a energiei electrice în regiune. Prin focalizare pe calitatea serviciilor, siguranță și contribuția la dezvoltarea sustenabilă, sucursala sprijină comunitățile locale în asigurarea unui acces constant și fiabil la energie electrică.

Sucursala Baia Mare

Sucursala Maramureș

Sucursala din județul Maramureș a Distribuție Energie Electrică Romania este o entitate dedicată distribuției eficiente și fiabile a energiei electrice în această regiune. Cu un accent deosebit pe calitate, siguranță și sustenabilitate, sucursala se străduiește să ofere comunităților din jur acces la energie electrică în condiții optime.

Sucursala Ploiesti

Sucursala Prahova

Sucursala din județul Prahova a Distribuție Energie Electrică Romania se dedică distribuției eficiente și sigure a energiei electrice în regiune. Prin focalizare pe calitatea serviciilor, siguranță și contribuția la dezvoltarea sustenabilă, sucursala sprijină comunitățile locale în asigurarea unui acces constant și fiabil la energie electrică.

Sucursala Satu Mare

Sucursala Satu Mare

Sucursala Distribuție Energie Electrică Romania din județul Satu Mare se dedică distribuției eficiente și sigure a energiei electrice în această regiune. Cu accent pe calitatea serviciilor, siguranță și contribuție la dezvoltarea sustenabilă, sucursala sprijină comunitățile locale în asigurarea unui acces constant și fiabil la energie electrică.

Sucursala Sibiu

Sucursala Sibiu

Sucursala Distribuție Energie Electrică Romania din județul Sibiu asigură distribuția eficientă și sigură a energiei electrice în regiune. Cu un accent pe calitatea serviciilor, siguranță și angajamentul față de dezvoltarea durabilă, sucursala contribuie la satisfacerea nevoilor energetice ale comunităților locale.

Sucursala Zalau

Sucursala Sălaj

Sucursala din județul Sălaj a Distribuție Energie Electrică Romania furnizează și distribuie energie electrică în mod eficient și sigur pentru comunitățile locale. Prioritățile includ calitatea serviciilor, siguranța și contribuția la dezvoltarea durabilă a regiunii.

Sucursala Focsani

Sucursala Vrancea

Sucursala Distribuție Energie Electrică Romania din județul Vrancea asigură distribuția eficientă și sigură a energiei electrice în regiune. Cu un accent pe calitatea serviciilor, siguranță și angajamentul față de dezvoltarea durabilă, sucursala contribuie la satisfacerea nevoilor energetice ale comunităților locale.

PLATFORMĂ ON-LINE pentru racordare la rețea și obținere avize de amplasament:

ZONA TN (Cluj, Bihor, Maramureș, Satu-Mare, Bistrița-Năsăud, Sălaj)

ZONA TS (Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu)

ZONA MN (Brăila, Buzău, Dâmbovița, Galați, Prahova, Vrancea)