Intervenții în rețeaua de distribuție electrică
Intervenții în rețeaua de distribuție electrică

CATALOGUL TARIFELOR PENTRU LUCRĂRI EXECUTATE SI SERVICII PRESTATE DE DEER

Convenție privind intervenţia în reţeaua electrică de distribuţie

Deconectarea respectiv reconectarea consumatorilor rău platnici la dispoziția furnizorului:
☑️ Deconectarea/reconectarea consumatorilor rău platnici se va efectua de către operatorul de distribuție, la dispoziția scrisă a furnizorului.
☑️ Eventualele consecințe ce rezultă din întreruperea alimentării cu energie electrică a consumatorului (deconectare) conform aliniatului 1, privesc în totalitate furnizorul.
☑️ Executarea operațiunilor de deconectare/reconectare se poate face doar în zilele lucrătoare, în intervalul orar 7-15.
☑️ Preavizarea consumatorului rău platnic privind întreruperea alimentarii cu energie electrică se va face prin grija furnizorului.
☑️ Cheltuielile operatorului de distribuție pentru deconectare/reconectare la RED vor fi suportate de furnizor (art. 31 lit. h din Regulamentul de Furnizare).
☑️ Tarifele aplicate pentru prestarea serviciilor de deconectare/reconectare sunt cele stabilite prin Catalogul de tarife pentru lucrări executate și servicii prestate de către Operatorul de Distribuție către terți și care pot fi consultate aici.
☑️ Dacă lucrările de deconectare sau reconectare implică operații complexe care nu pot fi identificate cu o poziție din Catalogul de tarife, Operatorul de Distribuție va transmite un deviz ofertă iar lucrările de deconectare sau reconectare se vor efectua după acceptarea de către furnizor a ofertei.
☑️ Termenele de plată pentru serviciile de deconectare/reconectare vor fi similare cu cele pentru serviciul de distribuție.

Obiective
Conectăm Viitorul prin Distribuție Eficientă de Energie Electrică în România!

Distribuție Energie Electrică Romania este o companie specializată în distribuția de energie electrică în România. Misiunea noastră principală constă în asigurarea unei distribuții eficiente și fiabile a energiei electrice către consumatori, respectând cele mai înalte standarde de calitate.

sucursale
Obiective

Distribuție Energie Electrică Romania se angajează să ofere distribuție de energie electrică la standarde de înaltă calitate, în condiții de siguranță, permanență, accesibilitate și sustenabilitate, contribuind astfel la dezvoltarea durabilă a comunităților pe care le servește.

Smart grid și promovarea contorizării inteligente
Reducerea pierderilor din rețea
Îmbunătățirea calității serviciului de distribuție
Creșterea eficienței operaționale
Digitalizarea proceselor și îmbunătățirea experienței utilizatorilor

PLATFORMĂ ON-LINE pentru racordare la rețea și obținere avize de amplasament:

ZONA TN (Cluj, Bihor, Maramureș, Satu-Mare, Bistrița-Năsăud, Sălaj)

ZONA TS (Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu)

ZONA MN (Brăila, Buzău, Dâmbovița, Galați, Prahova, Vrancea)