Specialiștii DEER

Ne mândrim cu specialiștii noștri!

PRAM – reprezintă acronimul rezultat din Protecții prin Relee, Automatizări și Măsură și este o specializare complexă din sectorul energetic. Activitatea PRAM se regăsește la interferența mai multor domenii: energetică, electrotehnică, electronică și informatică de proces.

Specialiștii PRAM asigură întreținerea și modernizarea continuă, prin sisteme performante de protecție, automatizări și comandă control, a rețelelor de distribuție a energiei electrice, la toate nivelurile de tensiune.

Din partea Distribuție Energie Electrică Romania, la secțiunea – Electrician PRAM a Trofeului Electricianului, faza națională 2023, vor participa următorii specialiști:

  • Cuc Constantin

Cuc Constantin are 52 ani, iar cariera și-a început-o în anul 1991, în echipa PRAM a Sucursalei Alba. Spune că meseria de electrician PRAM este o meserie frumoasă, plină de provocări permanente, care aduce satisfacții profesionale deosebite celor care ajung să o înțeleagă și să o practice cu plăcere. Pasiunea sa pentru această meserie i-a fost încununată cu succes la toate edițiile naționale ale Trofeului Electricianului la care a participat până în prezent, iar în acest an își propune să demonstreze, din nou, că este cu adevărat cel mai bun la secțiunea pentru care participă.

  • Cioca-Ionescu Vasile

Angajat ca electrician PRAM în anul 2005, în cadrul Sucursalei Mureș, domnul Cioca-Ionescu Vasile și-a demonstrat de nenumărate ori pasiunea pentru meseria aleasă. Interesul pentru activitatea pe care o desfășoară se reflectă atât prin rezultatele din teren, cât și prin cele avute la concursul Trofeul Electricianului, la care a participat anual, începând cu anul 2010. În acest an, la faza națională a celui mai important concurs din domeniul energetic, își dorește să urce pe podium, așa cum a făcut-o și până acum.

  • Pop Mircea

Domnul Pop Mircea face parte din echipa Sucursalei Baia Mare și până în prezent a participat la 10 ediții ale Trofeului Electricianului, fazele naționale. Perfecționismul și perseverența de care dă dovadă îl transformă într-un candidat redutabil la acest concurs.

Le dorim mult succes colegilor noștri!

PLATFORMĂ ON-LINE pentru racordare la rețea și obținere avize de amplasament:

ZONA TN (Cluj, Bihor, Maramureș, Satu-Mare, Bistrița-Năsăud, Sălaj)

ZONA TS (Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu)

ZONA MN (Brăila, Buzău, Dâmbovița, Galați, Prahova, Vrancea)