Specialiștii DEER

Ne mândrim cu Specialiștii DEER!

Domnul Poruț Natanael este unul dintre cei mai buni specialiști ai companiei noastre.

Alături de colegii cu care a concurat la secțiunea Montare și reparații instalații MT și JT (PA-PT, LEA, LES)  din cadrul Trofeului Electricianului – faza națională 2023, domnul Poruț a obținut locul I pe echipe.

La această performanță a ajuns prin efortul susținut, implicarea și dăruirea cu care, în cei peste 10 ani petrecuți în cadrul Sucursalei Alba, și-a îndeplinit toate sarcinile de serviciu. Își iubește meseria, echipa din care face parte și, mai ales, iubește provocările pe care fiecare nouă zi i le aduce.

Despre a fi electrician, domnul Poruț consideră că este o meserie care te solicită, care presupune concentrare și atenție asupra tuturor manevrelor executate în instalațiile electrice. De aceea, pe tinerii – care și-au ales aceeași cale ca și el – îi sfătuiește să nu facă niciodată compromisuri și întotdeauna să fie atenți și prevăzători pentru a lua deciziile corecte. “Atenția înseamnă viață!” spune Specialistul DEER.

Familia este cea mai mare realizare a sa, este ”motorul” care îi dă zilnic putere, determinându-l să meargă înainte. Deși călătorește destul de mult, pentru colegul nostru, acasă este locul în care se simte cel mai bine, înconjurat de căldura familiei.

Ne mândrim cu Specialiștii DEER!

PLATFORMĂ ON-LINE pentru racordare la rețea și obținere avize de amplasament:

ZONA TN (Cluj, Bihor, Maramureș, Satu-Mare, Bistrița-Năsăud, Sălaj)

ZONA TS (Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu)

ZONA MN (Brăila, Buzău, Dâmbovița, Galați, Prahova, Vrancea)