Ne mândrim cu Specialiștii DEER!

Domnul Poruț Natanael este unul dintre cei mai buni specialiști ai companiei noastre.

Alături de colegii cu care a concurat la secțiunea Montare și reparații instalații MT și JT (PA-PT, LEA, LES)  din cadrul Trofeului Electricianului – faza națională 2023, domnul Poruț a obținut locul I pe echipe.

La această performanță a ajuns prin efortul susținut, implicarea și dăruirea cu care, în cei peste 10 ani petrecuți în cadrul Sucursalei Alba, și-a îndeplinit toate sarcinile de serviciu. Își iubește meseria, echipa din care face parte și, mai ales, iubește provocările pe care fiecare nouă zi i le aduce.

Despre a fi electrician, domnul Poruț consideră că este o meserie care te solicită, care presupune concentrare și atenție asupra tuturor manevrelor executate în instalațiile electrice. De aceea, pe tinerii – care și-au ales aceeași cale ca și el – îi sfătuiește să nu facă niciodată compromisuri și întotdeauna să fie atenți și prevăzători pentru a lua deciziile corecte. “Atenția înseamnă viață!” spune Specialistul DEER.

Familia este cea mai mare realizare a sa, este ”motorul” care îi dă zilnic putere, determinându-l să meargă înainte. Deși călătorește destul de mult, pentru colegul nostru, acasă este locul în care se simte cel mai bine, înconjurat de căldura familiei.

 

Ne mândrim cu Specialiștii DEER!