Specialiștii DEER

Meseria de electrician este una dintre cele mai provocatoare meserii, deoarece, în această eră a digitalizării, funcționarea la parametri normali a rețelelor de distribuție a energiei electrice este vitală, spune, cu convingere domnul Gyulai Ferencz, care s-a alăturat echipei Distribuție Energie Electrică România – DEER, Sucursala Oradea, în anul 2009.

Colegul nostru practică cu mult drag și dedicare această meserie și atunci când intervențiile în rețea se finalizează cu succes, resimte o imensă satisfacție pentru oportunitatea de a fi folositor comunității din care face parte.

În același timp, domnul Gyulai Ferencz este conștient că meseria pe care o consideră atât de frumoasă, este una complexă, care necesită tenacitate, muncă continuă, dăruire, dar și respect pentru electricitate. Orice manevră efectuată în instalații trebuie abordată cu maximă atenție și precizie, deoarece orice greșeală, oricât de mică, poate genera efecte nedorite pentru colegi si consumatori, spune Specialistul DEER de la Oradea.

Faptul că nicio zi nu seamănă cu alta, iar provocările pot depăși câteodată orice așteptări, sunt motive în plus pentru domnul Gyulai să își dorească în permanență să devină mai bun în ceea ce face. Consideră că anii petrecuți în cadrul formației de exploatare l-au ajutat să își dezvolte calități precum răbdarea, empatia, organizarea sau planificarea, si este recunoscător pentru colegii săi și pentru toate experiențele pe care le-au trăit împreună.

Cea mai mare realizare din cariera de electrician este câștigarea locului al II-lea la secțiunea „Exploatare rețele MT și JT” din cadrul Trofeului Electricianului, etapa națională din acest an, ne spune cu mândrie domnul Gyulai Ferencz.

Când se deconectează de la problemele profesionale, colegului nostru îi place să petreacă timpul liber îngrijind acvariul cu pești exotici pe care îl deține de peste 16 ani sau grădinărind alături de soția sa.

Îl felicităm pe colegul nostru pentru rezultatele obținute și îi dorim mult succes în continuare!

Ne mândrim cu Specialiștii DEER!

PLATFORMĂ ON-LINE pentru racordare la rețea și obținere avize de amplasament:

ZONA TN (Cluj, Bihor, Maramureș, Satu-Mare, Bistrița-Năsăud, Sălaj)

ZONA TS (Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu)

ZONA MN (Brăila, Buzău, Dâmbovița, Galați, Prahova, Vrancea)