Specialiștii DEER

Ne mândrim cu specialiștii noștri!

Este nevoie de multe calități pentru ca un electrician să devină un specialist care dorește să exceleze în meseria sa. Acolo unde există disciplină, concentrare asupra lucrării, adaptare la lucru în echipă, răbdare și neapărat pasiune și perseverență, oamenii se evidențiază”, spune domnul Romică Pricope, Specialistul DEER care a obținut locul I la categoria „Montare și reparații echipament primar 110 kV și MT din stații”, la ediția națională a Trofeului Electricianului din acest an.

Prin muncă susținută și o experiența dobândită prin participarea constantă la competiția națională a Trofeului Electricianului, începând cu anul 2011, domnul Romică Pricope a reușit, din nou, să demonstreze tuturor că a fost cel mai bun concurent la secțiunea pentru care a participat. Cu toate acestea, plin de modestie, recunoaște că meseria de electrician are încă multe necunoscute, chiar și pentru el.

Dedicat meseriei, dl Pricope a ținut să se perfecționeze continuu în acest domeniu și consideră că provocările complexe și permanente pe care le întâlnește în activitatea zilnică îi oferă posibilitatea de autodepășire.

De-a lungul carierei, dl Pricope s-a bucurat de colegi deosebiți care i-au fost alături, de aceea încurajează toți tinerii să facă parte din marea familie a DEER, să vină cu încredere într-un loc în care profesionalismul primează, iar oamenii fac ca atmosfera să fie caldă și primitoare.

Îl felicităm pe colegul nostru, atât pentru recunoașterea națională obținută, cât și pentru contribuția personală adusă echipei Sucursalei din Galați.

Ne mândrim cu Specialiștii DEER!

PLATFORMĂ ON-LINE pentru racordare la rețea și obținere avize de amplasament:

ZONA TN (Cluj, Bihor, Maramureș, Satu-Mare, Bistrița-Năsăud, Sălaj)

ZONA TS (Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu)

ZONA MN (Brăila, Buzău, Dâmbovița, Galați, Prahova, Vrancea)