Specialiștii DEER

Ne mândrim cu specialiștii noștri!

Competiția Trofeul Electricianului din acest an a oferit Specialiștilor din cadrul Distribuție Energie Electrică Romania ocazia de a se evidenția atât individual, cât și pe echipe, promovând astfel valorile de bază ale companiei noastre: profesionalism, dedicare, efort susținut și adaptabilitate.

Domnul Franki Csaba este unul dintre profesioniștii DEER, care a urcat pe podiumul acestui maraton național al cunoștințelor tehnice, obținând locul III la categoria „Montare și reparații instalații MT și JT (PA-PT, LEA, LES)”. A fost pentru a doua oară în cariera sa când a fost premiat în cadrul Trofeului Electricianului – etapa națională, după ce în anul 2018 s-a clasat pe locul II la aceeași secțiune din concurs. Perseverența și dorința permanentă de autodepășire au fost determinante în atingerea acestei performanțe, spune colegul nostru.

Domnul Franki Csaba s-a alăturat grupului Electrica în urmă cu peste 25 de ani. Complexitatea muncii pe care o prestează zilnic poate fi copleșitoare pentru mulți dintre noi, însă domnului Csaba îi plac provocările. În această meserie apare mereu ceva neașteptat, însă rezultatele muncii se văd imediat, fiecare reușită aducând satisfacție și împlinire pe plan profesional.

De-a lungul timpului, munca în echipă l-a determinat să fie responsabil, comunicativ, curajos și să aprecieze fiecare coleg în parte. Consideră că munca fiecăruia este foarte importantă și doar acționând ca o echipă sudată se pot atinge rezultatele așteptate.

În spatele Specialistului DEER se află o frumoasă familie, care îl susține necondiționat și cu care își petrece timpul liber, bucurându-se de drumeții montane sau plimbări în natură.

Pe cei care vor să devină electricieni, domnul Csaba îi sfătuiește să nu-și piardă niciodată interesul pentru această meserie pe cât de frumoasă, pe atât de interesantă și complexă, să studieze constant pentru că  doar în acest fel pot evolua și pot atinge performanțele dorite.

Ne mândrim cu Specialiștii DEER!

PLATFORMĂ ON-LINE pentru racordare la rețea și obținere avize de amplasament:

ZONA TN (Cluj, Bihor, Maramureș, Satu-Mare, Bistrița-Năsăud, Sălaj)

ZONA TS (Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu)

ZONA MN (Brăila, Buzău, Dâmbovița, Galați, Prahova, Vrancea)