Specialiștii DEER

Ne mândrim cu specialiștii noștri!

Electrician junior

Din dorința de a-i integra în colectivul DEER pe elevii din clasele de învățământ profesional în sistem dual, aspiranți la meseria de electrician, anul acesta a fost introdusă ca probă de concurs în cadrul Trofeului Electricianului, faza pe companie, secțiunea Electrician junior.

Considerăm că juniorii de azi vor fi electricienii de mâine, cei care se vor ocupa de funcționarea în condiții optime a sistemului electroenergetic și implicit de asigurarea continuității în alimentare cu energie electrică a consumatorilor. De aceea, dorim să-i punem în lumină, susținându-i în dobândirea cunoștințelor necesare pentru a începe o carieră, dar și pentru a se dezvolta în domeniul energetic.

Micii electricieni, susținuți de DEER, care vor concura pentru secțiunea Electrician junior, la faza națională a Trofeului Electricianului 2023, sunt:

  • Mihu Adelin Ionuț
  • Cremene Sebastian Tinu
  • Cernat Daniel Nicolae

Cei trei concurenți sunt elevi ai Liceului Tehnologic ”Dorin Pavel” din Alba Iulia, clasa a X-a, forma de învățământ profesional dual, având specializarea clasei Electrician exploatare joasă tensiune.

Mult succes!

PLATFORMĂ ON-LINE pentru racordare la rețea și obținere avize de amplasament:

ZONA TN (Cluj, Bihor, Maramureș, Satu-Mare, Bistrița-Năsăud, Sălaj)

ZONA TS (Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu)

ZONA MN (Brăila, Buzău, Dâmbovița, Galați, Prahova, Vrancea)