Specialiștii DEER

Ne mândrim cu specialiștii noștri!

În definiție, „defectoscopie” înseamnă localizarea defectului cu precizie ridicată, testarea și diagnoza liniilor de cablu noi și existente. În practica de zi cu zi, este domeniul în care disciplina, pasiunea, experiența, capacitatea de analiză și rezolvare a problemelor, alături de pregătirea continuă asigură rezultate. Aceste calități sunt extrem de importante pentru a putea performa într-un domeniu atât de complex.

În acest an, specialiștii DEER care vor participa la secțiunea – Electrician Defectoscopie linii electrice subterane de medie şi joasă tensiune din cadrul Trofeului Electricianului – faza națională, sunt:

  • Viorel Silion

Experiența acumulată în cei 27 de ani de când face parte din echipa Sucursalei Galați, l-a determinat pe domnul  Viorel Silion să isi dezvolte abilitățile de analiză și să se perfecționeze constant, pentru a deveni cel mai bun. Astfel, a reușit să participe la faza națională a Trofeul Electricianului de mai multe ori. Își dorește ca ediția din acest an să îi ofere prilejul de a demonstra profesionalismul, seriozitatea și pasiunea cu care practică această meserie.

  • Ilie Guiță

Începand cu anul 2008, Ilie Guiță lucrează ca electrician în cadrul Sucursalei Galați. A ales defectoscopia ca specializare, deoarece îi plac provocările, fiecare defect manifestându-se diferit, iar depășirea acestora îi demonstrează că niciun obstacol nu este de netrecut, atunci când echipa este unită. Deși este prima dată când participă la faza națională a Trofeului Electricianului, își dorește să se regăsească printre câștigători.

  • Marius Boca

Domnul Marius Boca face parte din echipa Sucursalei Cluj, din anul 2009, și de atunci a reușit să ajungă la faza națională a Trofeului Electricianului de două ori. Speră că experiența în domeniu, alături de cunoștințele tehnice solide, îl vor ajuta și în acest an să reprezinte cu mândrie compania din care face parte și să se numere printre câștigători.

Succes tuturor!

PLATFORMĂ ON-LINE pentru racordare la rețea și obținere avize de amplasament:

ZONA TN (Cluj, Bihor, Maramureș, Satu-Mare, Bistrița-Năsăud, Sălaj)

ZONA TS (Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu)

ZONA MN (Brăila, Buzău, Dâmbovița, Galați, Prahova, Vrancea)