Specialiștii DEER

Specialiştii DEER

Domnul Ovidiu Gimi Vermeșan se consideră un om norocos, împlinit pe toate planurile, iar noi, echipa DEER suntem norocoși că îl avem printre specialiștii cu care ne mândrim!

De peste 30 de ani, de când a fost primit cu mare caldură în familia Sucursalei Bistrița, practică cea mai complexă și provocatoare meserie. Fiind dornic de cunoaștere și autodepășire, a încercat să îşi îmbogățească în permanență bagajul de cunoștințe profesionale, cu ajutorul cărora a făcut față chiar și celor mai grele provocări.

Experiența dobândită în timp, l-a făcut să își crească încrederea în sine și în capacitatea sa de a aborda orice problemă prin prisma găsirii celei mai facile soluţii. “Este unic sentimentul  pe care îl resimți atunci când în urma unei furtuni sau a unei calamități naturale, prin aportul personal direct, se restabilește funcționarea în parametri a rețelelor de distribuţie a energiei electrice”, ne spune domnul Vermeșan.

Începând cu anul 2004, specialistul nostru a participat aproape la toate ediţiile Trofeului Electricianului, reuşind să ajungă la faza naţională a concursului de trei ori.

Anul acesta, pe lângă aprecierea colegilor de echipă și a superiorilor ierarhici, a primit și recunoașterea meritelor la faza naţională a Trofeului Electricianului, unde, alături de colegii săi din cadrul DEER a câștigat locul III pe echipe la secțiunea Exploatare rețea electrică de distribuție, MT și JT .

Și latura personală îi aduce mari satisfacții, așteptând alături de soție momentul în care vor deveni bunici.

Timpul liber şi-l petrece alături de familie, călătorind sau ieşind la picnic. Locuieşte într-o zona viticolă şi de când era copil a efectuat multe lucrări în vie. Deţine o plantaţie de viţă de vie, pe care o întreține împreună cu familia, iar toamna se bucură de rezultatele muncii lor de peste an.

Celor care își doresc o carieră în domeniul energetic le transmite că, pe lângă cunoștintele de specialitate, seriozitatea, profesionalismul, perseverența și dedicarea zilnică sunt călăuze foarte utile în practicarea acestei meserii.

Ne mândrim cu Specialiștii DEER!

PLATFORMĂ ON-LINE pentru racordare la rețea și obținere avize de amplasament:

ZONA TN (Cluj, Bihor, Maramureș, Satu-Mare, Bistrița-Năsăud, Sălaj)

ZONA TS (Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu)

ZONA MN (Brăila, Buzău, Dâmbovița, Galați, Prahova, Vrancea)