Comunicat | Trofeul Electricianului DEER, ediția 2023 – în desfășurare

Succes celor 200 de specialiști electricieni concurenți!

Astăzi, 7 iunie, Distributie Energie Electrica Romania a dat startul competiției Trofeul Electricianului, ediția 2023, pentru cei peste 200 de concurenți – seniori, dar și tineri electricieni, elevi ai liceelor cu profil energetic. Numărul foarte mare de câștigători ai fazei pe sucursalele DEER arată interesul major din partea celor mai buni și valoroși electricieni, care au ocazia să-și demonstreze, o dată în plus, cunoștințele teoretice și abilitățile practice, pe parcursul a două zile.

Mesajul Doamnei Mihaela Rodica SUCIU, Director General, la festivitatea de deschidere a evenimentului:

“Adresez felicitări, pentru participare, specialiștilor electricieni care sunt astăzi în competiție, la Târgu Mureș. Este pentru prima dată când organizăm Trofeul Electricianului, în structura actuală, Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), și îmi doresc să ducem, împreună, tradiția mai departe.

Trofeul Electricianului este mai mult decât un concurs profesional, este un eveniment cu adevărat special pentru noi toți cei care activăm în această industrie. Este bucuria de a ne întâlni și a sărbători împreună electricienii, specialiștii noștri, care sunt dedicați muncii lor, zi de zi, și care, prin profesionalism și dăruire, aduc energia electrică în casele celor aproape 4 milioane de consumatori, din arealul DEER.

Mult succes tuturor!”

PLATFORMĂ ON-LINE pentru racordare la rețea și obținere avize de amplasament:

ZONA TN (Cluj, Bihor, Maramureș, Satu-Mare, Bistrița-Năsăud, Sălaj)

ZONA TS (Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu)

ZONA MN (Brăila, Buzău, Dâmbovița, Galați, Prahova, Vrancea)