Comunicat | Reluare alimentare cu energie electrică a comunei Feleacu

Reluare alimentare cu energie electrică a comunei Feleacu

În data de 22.02.2024, în jurul orei 18.30, a avut loc un incident în rețeaua de medie tensiune LEA 20 kV Cluj Sud-TV, aparținând Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), afectând locuitorii comunei Feleacu.

Echipele de intervenție ale DEER au acționat prompt, deplasându-se în zonă pentru control și identificarea zonei cu defect. După acțiunile de control, în jurul orei 19.30 s-a identificat defectul, respectiv finala cablu defectă la stâlpul cu separatorul S7-864. S-a izolat defectul de către echipele operative, ramânad 2 posturi nealimentate.

Ulterior, s-a remediat defectul, însă, în momentul punerii sub tensiune, a intervenit un al doilea defect pe cablu, care nu a putut fi remediat, din cauza unui autoturism parcat și a depozitării unor materiale la locul de defect.

În jurul orei 02.00 s-au preluat cele două posturi pe grupuri generatoare, toți utilizatorii fiind alimentați.

La primele orele ale dimineții, din cursul zilei de astăzi, după degajarea zonei, echipele operative ale DEER au intervenit pentru remedierea defecțiunii, revenindu-se la schema normală de funcționare în jurul orei 13.30.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a remedia în cel mai scurt timp toate defecțiunile apărute în rețeaua electrică.

Biroul de Presă

Distribuție Energie Electrică Romania    

Notă pentru editori

Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), parte a Grupului Electrica, este cel mai important operator național de distribuție a energiei electrice, care acoperă 18 județe, reprezentând 40,7% din teritoriul României (97.196 kmp). Cu o tradiție de peste 120 de ani, DEER oferă servicii pentru aproape 4 milioane de utilizatori, prin intermediul unei rețele de distribuție a energiei electrice de peste 200.000 km.

PLATFORMĂ ON-LINE pentru racordare la rețea și obținere avize de amplasament:

ZONA TN (Cluj, Bihor, Maramureș, Satu-Mare, Bistrița-Năsăud, Sălaj)

ZONA TS (Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu)

ZONA MN (Brăila, Buzău, Dâmbovița, Galați, Prahova, Vrancea)