INFORMARE CONDIȚII METEO NEFAVORABILE 27.01.2023 – Update ora 18:00

 

Vă informăm că, din cauza condițiilor meteo nefavorabile din cursul zilei de astazi, 27.01.2023, (cod galben si portocaliu de zăpadă și viscol), au fost afectate parțial instalațiile din aria de acoperire a Distribuție Energie Electrică Romania (DEER).

În urma intervențiilor echipelor operative, la ora 18:00, cea mai mare parte a consumatorilor a fost realimentată cu energie electrică. Distribuție Energie Electrică Romania a mobilizat peste 30 echipe de intervenție în județele Prahova, Buzău, Dâmbovița, Galați și Vrancea. Personalul operativ acționează neîntrerupt pentru limitarea efectelor produse de condițiile meteo și pentru realimentarea cu energie electrică a tuturor consumatorilor, însă, în multe situații, intervențiile sunt îngreunate de accesul extrem de dificil și de ninsoare, precum și de copacii căzuti peste stâlpi și liniile electrice.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și asigurăm toți utilizatorii rețelei că, împreună cu autoritățile, depunem toate eforturile pentru alimentarea cu energie electrică în condiții normale, conform schemei de funcționare.

 

 

Serviciul Comunicare, PR & CSR _27.01.2023