Comunicat | Condiții meteo nefavorabile 27.01.2023, ora 17:00

INFORMARE CONDIȚII METEO: Update ora 17:00

Vă informăm că, din cauza condițiilor meteo nefavorabile din cursul zilei de astazi, 27.01.2023, (cod galben si portocaliu de zăpadă și viscol), au fost afectate parțial instalațiile din aria de acoperire a DEER.

În județul Dâmbovița, la ora 17:00 erau nealimentate cu energie electrică localitățile Malurile-Pucioasa si Tătărani. Sucursala Dâmbovița are în acest moment 2 echipe pe teren, care acționează pentru remedierea defecțiunilor apărute.

În județul Prahova, în urma intervențiilor echipelor operative, la ora 17:00, o mare parte a consumatorilor a fost realimentată cu energie electrică. Sucursala Prahova a mobilizat 15 echipe de intervenție, care acționează pentru limitarea efectelor produse de condițile meteo deosebite și pentru realimentarea consumatorilor din următoarele localități:  Cheia, Jugureni, Marginea Padurii, Vatra Satului, Buștenari, Palanca, Habrud, Telega, Pietriceaua, Sotrile, Udriște, Surani, Valea Doftanei ,Coada Izvorului.

În județul Buzău erau nealimentate cu energie electrică localitățile Căldărușanca, Gl. Sărat, Bentu, Gălbinași, Mânzu, Văcăreasca, Cârligu Mare, Pitulicea, Dulbanu, Amaru. În teren acționează în acest moment 10 echipe ale Sucursalei Buzău. Este afectată Linia Electrică Aeriana (LEA) 110kV Maxenu Pogoanele.

În județul Galați, la ora 17:00, erau nealimentate cu energie electrică localitățile Tulucesti parțial, Odaia Manolachi. Sucursala Târgoviște acționează în teren cu 4 echipe operative.

În județul Vrancea, din cauza codului portocaliu de ninsori, la ora 17:00, erau nealimentate cu energie electrică localitățile Lepsa și Gresu, sucursala Focșani mobilizând echipele operative în vederea realimentării cu energie electrică a tuturor consumatorilor.

Intervențiile echipelor DEER vor continua până la alimentarea integrală a tuturor consumatorilor din zonele afectate.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și asigurăm toți utilizatorii rețelei că, împreună cu autoritățile, depunem toate eforturile pentru alimentarea cu energie electrică în condiții normale, conform schemei de funcționare.

Serviciul Comunicare, PR & CSR _27.01.2023

PLATFORMĂ ON-LINE pentru racordare la rețea și obținere avize de amplasament:

ZONA TN (Cluj, Bihor, Maramureș, Satu-Mare, Bistrița-Năsăud, Sălaj)

ZONA TS (Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu)

ZONA MN (Brăila, Buzău, Dâmbovița, Galați, Prahova, Vrancea)