Comunicat | Condiții meteo nefavorabile 27.01.2023, ora 08:00

INFORMARE 

Vă informăm că astăzi, 27.01.2023, ora 08:00, din cauza condițiilor meteo nefavorabile (cod galben de precipitații însemnate cantitativ, polei, viscol și intensificări ale vântului) au fost afectate parțial instalațiile din aria de acoperire a DEER, zona Muntenia Nord.

În județul Dâmbovița, la ora 08.00 erau nealimentate cu energie electrică localitățile Poiana, Stratonești, Saru, Crevedia și Sonde Petrom Colibași (defect în rețeaua proprie), fiind afectat un număr de aproximativ 1700 de consumatori. Sucursala Dâmbovița are în acest moment 4 echipe pe teren, care acționează pentru remedierea defecțiunilor apărute.

În județul Prahova, la ora 08.00 erau nealimentate cu energie electrică localitățile Poiana Mare, Gorgota, Gherghița, Jugureni, Marginea Pădurii, Tătaru, Călugăreni, Siliștea, Berceni, Corlătești, Moreni și Poienari. Sunt afectați peste 16.000 de consumatori. Sucursala Prahova a mobilizat 12 echipe de intervenție, care acționează pentru limitarea efectelor produse de condițile meteo deosebite și pentru realimentarea consumatorilor.

În județul Buzău sunt afectați un număr de 2300 de consumatori din localitățile Căldărușanca, Glodeanu Sărat, Bentu, Gălbinași, Mânzu, Văcăreasca, Cârligu Mare, Pitulicea, Dulbanu și Amaru. În teren acționează în acest moment 10 echipe ale Sucursalei Buzău.

Intervențiile echipelor DEER vor continua până la alimentarea integrală a tuturor consumatorilor din zonele afectate.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și asigurăm toți utilizatorii rețelei că, împreună cu autoritățile, depunem toate eforturile pentru alimentarea cu energie electrică în condiții normale, conform schemei de funcționare.

Serviciul Comunicare, PR & CSR _27.01.2023

PLATFORMĂ ON-LINE pentru racordare la rețea și obținere avize de amplasament:

ZONA TN (Cluj, Bihor, Maramureș, Satu-Mare, Bistrița-Năsăud, Sălaj)

ZONA TS (Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu)

ZONA MN (Brăila, Buzău, Dâmbovița, Galați, Prahova, Vrancea)