Comunicat de Presă

 30.12.2021, ora 23:00 up-date

 

Vă informăm că astăzi, la ora 23:00, toate instalațiile de distribuție de medie tensiune ale DEER zona Muntenia Nord, afectate de conditiile meteo, au fost aduse la schema normală de funcționare.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și asigurăm toți utilizatorii rețelei că depunem toate eforturile pentru alimentarea cu energie electrică în condiții normale, conform schemei de funcționare.

 

Cu mulţumiri pentru colaborare,

Serviciul PR & Comunicare DEER

  

Comunicat de Presă

 30.12.2021, ora 08:00

 Vă informăm că astăzi, 30.12.2021, din cauza condițiilor meteo nefavorabile (cod galben de ploaie slabă sau burniță ce local depune polei), au fost afectate parțial instalațiile din aria de acoperire a DEER, zona Muntenia Nord.

În județul Buzău erau nealimentate cu energie electrică localitățile: Padina, Pogoanele, Scutelnici, Caragele și Bălăceanu. Sucursala Buzău are în acest moment 10 echipe pe teren, care acționează pentru remedierea defecțiunilor apărute.

Intervențiile echipelor DEER vor continua până la alimentarea integrală a tuturor zonelor afectate.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și asigurăm toți utilizatorii rețelei că, împreună cu autoritățile, depunem toate eforturile pentru alimentarea cu energie electrică în condiții normale, conform schemei de funcționare.

 

Cu mulţumiri pentru colaborare,

Serviciul PR & Comunicare DEER