Comunicat de Presă up-date

28.05.2021, ora 20:00

Vă informăm că în data de 28.05.2021, la ora 20:00, toate instalațiile de distribuție de medie tensiune ale DEER zona MUNTENIA NORD, afectate de conditiile meteo, au fost aduse la schema normală de funcționare.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și asigurăm toți utilizatorii rețelei că depunem toate eforturile pentru alimentarea cu energie electrică în condiții normale, conform schemei de funcționare.

Cu mulţumiri pentru colaborare,

Serviciul PR & Comunicare DEER

 

Comunicat de Presă

28.05.2021, ora 14:00

Vă informăm că astăzi, 28.05.2021, din cauza condițiilor meteo nefavorabile (cod galben de ploi abundente, vijelie și descărcări electrice), au fost afectate parțial instalațiile din aria de acoperire a DEER.

În județul Dâmbovița erau parțial nealimentate cu energie electrică localitățile: Moreni, Vișinești, Valea Lungă, Crevedia, Moroeni. Sucursala Târgoviște are în acest moment 6 echipe pe teren, care acționează pentru remedierea defecțiunilor apărute.

Intervențiile echipelor DEER vor continua până la alimentarea integrală a tuturor zonelor afectate.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și asigurăm toți utilizatorii rețelei că, împreună cu autoritățile, depunem toate eforturile pentru alimentarea cu energie electrică în condiții normale, conform schemei de funcționare.

Cu mulţumiri pentru colaborare,

Serviciul PR & Comunicare DEER