Comunicat de Presă

 01.07.2021, ora 14:00 up-date

 Vă informăm că astăzi, la ora 14:00, toate instalațiile de distribuție de medie tensiune ale DEER zona MUNTENIA NORD, afectate de conditiile meteo, au fost aduse la schema normală de funcționare.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și asigurăm toți utilizatorii rețelei că depunem toate eforturile pentru alimentarea cu energie electrică în condiții normale, conform schemei de funcționare.

   

Comunicat de Presă

 01.07.2021, ora 09:00

 Vă informăm că astăzi, 01.07.2021, din cauza condițiilor meteo nefavorabile (cod galben de furtuni), au fost afectate parțial instalațiile din aria de acoperire a DEER.

În județul Prahova erau nealimentate cu energie electrică localitățile: Cerașu, Slon, Drajna de Sus și Voila. Sucursala Ploiești are în acest moment 12 echipe pe teren, care acționează pentru remedierea defecțiunilor apărute.

Intervențiile echipelor DEER vor continua până la alimentarea integrală a tuturor zonelor afectate.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și asigurăm toți utilizatorii rețelei că, împreună cu autoritățile, depunem toate eforturile pentru alimentarea cu energie electrică în condiții normale, conform schemei de funcționare.

 

Cu mulţumiri pentru colaborare,

Serviciul PR & Comunicare DEER