Ne face o deosebită plăcere să vă informăm ca pe data de 18 noiembrie 2021 se va desfășura online Simpozionul Naţional “Calitatea Energiei Electrice”, CEE 2021, Târgovişte, ediţia a XIV-a.

Simpozionul Național de Calitate a Energiei Electrice, CEE 2021, oferă cadrul necesar schimbului de idei și soluții la problemele de calitate a energiei electrice în condițiile liberalizării totale a piețelor de electricitate prin participarea specialiștilor implicați în reglementare, producție, transport, distribuție, furnizare și, nu în ultimul rând, în consumul eficient de energie electrică.

Subiectele preferențiale reflectate în mod tradiţional în cadrul simpozionului au păstrat aceeaşi actualitate, respectiv: determinarea parametrilor de calitate ai energiei electrice şi analiza acestora; standarde specifice, tehnici și aparatură de monitorizare și măsurare, aplicații software specifice, sisteme informatizate; impactul generării distribuite asupra calității energiei electrice; aspecte privind integrarea şi certificarea  centralelor electrice în reţelele electrice de distribuţie; soluții moderne în domeniul măsurării, smart-metering, organizarea și prelucrarea datelor de feedback de la consumatori şi din reţea; determinarea și măsurarea consumului propriu tehnologic în rețelele electrice de distribuție, eficientizarea consumului de energie electrică, smart-users; calitatea energiei electrice în conexiune cu funcționarea piețelor de energie electrică.

Va invităm să participați la sesiunea online din noiembrie anul acesta urmând a se comunica din timp modalitatea de conectare. Va exista un comitet ştiinţific ce urmează să primească prezentările propuse până la data de 14 octombrie a.c., comunicând autorilor acceptarea sau, eventual, solicitările de completare, modificare, respectiv, concentrarea expunerii, după caz.

Pentru a fi în măsură să vă includem în programul nostru de lucru, vă rugăm să ne transmiteți până la data de 25 septembrie 2021, decizia dumneavoastră privind participarea la acest eveniment online pentru care nu se percep taxe.

Vă mulțumim pentru colaborare.

Înscriere

Pentru participarea la lucrările evenimentului vă rugăm să vă înscrieți trimițând un mail cu subiectul “Inscriere” la adresa de mail cee_2021@distributie-energie.ro care să conțină următoarele date obligatorii: Nume și Prenume, Instituția, Funcția, Număr de telefon și adresa de mail.

Documente utile

Agendă eveniment (new)

Invitație CEE din partea conducerii DEER

Invitație participare (call for papers) – pentru listare folosiți opțiunea duplex

Instrucțiuni de tehnoredactare (template)