Informare de presă

  • Compania Distribuție Energie Electrică Romania a inaugurat la Sibiu un Centru de Relații cu Utilizatorii.

Situat pe strada Uzinei, nr. 1-7, centrul este deschis publicului începând cu data de 04 ianuarie 2021 și funcționează de luni până vineri, conform programului afișat. În contextul epidemiologic actual, spațiul respectă toate normele recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Centrul de Relații cu Utilizatorii a fost amenajat într-un spațiu modern, elegant, cu accent pe detalii și centrat pe ideea de operativitate și confort în relația directă cu utilizatorii.

Centrul a fost gândit pentru a eficientiza procesul de acces la rețeaua electrică de distribuție prin facilitățile pe care le pune la dispoziția publicului: trei posturi de lucru pentru primire și eliberare documente, informații și contractare, timpi de așteptare temporizați prin introducerea sistemului electronic de acordare a numerelor de ordine și o suprafață utilă generoasă, care permite menținerea distanței fizice între persoane.

Proiectul face parte dintr-un program amplu de investiții al companiei, care are ca finalitate îmbunătățirea calității serviciilor și creșterea gradului de satisfacție a  utilizatorilor.

 

Serviciul PR & Comunicare TS, 05.01.2021